dimecres, 14 de març del 2012

Festival Internacional de Patchwork a Sitges 2012 - Del 15 al 18 de Març


Quina emoció!! Demà anem la meva mare i jo a Sitges! Estem com boges per anar-hi, fins hi tot m'he demanat festa! En fi! Tinc moltes ganes de fer coses, entre elles visitar a la Marta del TM.
Encara no coneixeu la tenda TELA MARINERA de Vic? És una passada! Jo intento anar-hi de tant en tant, però està força lluny de casa meva, així que demà aprofitaré.


Bé doncs, estimades bloggeres, en la pròxima entrada us ensenyaré les adquisicions i projectes nous que tindré per fer al llarg de l'any.
Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Jo estic com tu d'emocionada!!!!!! Dissabte hi vaig amb unes amigues i estem com boges...tenim moltes ganes de visitar les exposicions i clar, de comprar alguna coseta...jijijiji! Tenim la Marta ben enfeinada aquests dies...ahir vaig passar un momentet pel TM i a la botiga s'hi respirava Sitges per tot arreu!!!! Que us vagi molt bé, disfruteu molt!!! Jo l'any passat m'ho vaig passar pipa, per això tinc tantes ganes de tornar-hi... Un petó!

    ResponElimina
  2. Jo també tinc ganes de que arribi dissabte!! I tornar a omplir el bagul amb projectes nous :)) !!! Que vagi molt bé i que passeu una bona fira!!

    ResponElimina
  3. Pasat.ho molt be, el cert es que per el que fa a les botigues, poca cosa trobes que no puguis comprar la resta de l´any, però per mi, les exposicions valen molt la pena.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Hola guapi !!

    Tens una coseta per tu al meu blog !

    Petonetssss !!

    ResponElimina

Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...