diumenge, 8 d’abril de 2012

Per fi, ja arriben el dies assoleïllats!


Per fi, ja tenim aquí  el solet i pel que sembla el bon temps. 
Ja estava anyorada de la platja d'Altafulla i dels milers de tons blaus del mar...

Ai! què bé! Estic molt feliç!



Amb vint graus vaig decidir estrenar un parells de cosetes.


A la sorreta de la platja


I també vàrem fer un pastisset fresquet


Us en passo la recepta perquè va quedar boníssim.


Ingredients
1 terrina de 250 grs de formatge Philadelphia
15-20 galetes Maria daurada
3 cullerades soperes de mantega
3 ous
75gr sucre
150 ml de nata líquida (per postres)
Melmelada de gerds
Bossa de fruits del bosc (la podeu trobar a qualsevol botiga de congelats com La Sirena)

Preparació

Comencem esmollant les galetes i reservant-les en un plat soper. Escalfem la mantega fins que es fongui al microones, aneu en compte de no cremar-la. Aboquem la mantega desfeta sobre les molles de galeta y ho barregem tot fins aconseguir una pasta homogènia.  Cobrim el motlle de pastís amb una fina capa de mantega per evitar que s’enganxi la massa i la aboquem en el motlle (de uns 30 centímetres). Estenem al fons de manera uniforme fins que ho haguem cobert del tot (serà el fons del pastís).

Pre-escalfem el forn a 200º. Posem en un bol el formatge junt amb la nata, els ous i el sucre. Batem bé tots els ingredients fins obtenir una massa homogènia y sense grumolls. Aboquem la barreja al motlle, ho hem de fer lentament perquè no es barregi amb el fons de galeta, sinó no ens quedarà bé.

Deixar-lo al forn uns 20 minuts a 200º només a baix i cap al final de la cocció posar el “gratinador”  perquè es dori una mica per dalt.

Quan el pastís hagi temperat podrem desemmotllar-la. Podem menjar-la així  o afegir-li melmelada de gerds, fruits del bosc o mora, però es millor afegir-ho just abans de servir.

Melmelada
Poseu 2 cullerades de melmelada en una olla petita a foc molt lent. Afegir 4 cullerades soperes d’aigua i barrejar fins que la melmelada quedi desfeta i una mica líquida. Esperar que es temperi una mica i ja la podem posar sobre el pastís.

Afegir els fruits del bosc si s’escauen.

Llestos per menjar! Bon profit!


10 comentaris:

  1. Que bé de passejada per la platja i més amb estreno de cosetes maques fetes per tu! Pastís mmhh deliciós, si? Ptns

    ResponElimina
  2. Jo tambe he estrenat el bolso!!amb aquet día q ha fet .. a sigut perfecte !!

    ResponElimina
  3. Com ha costat que sortis el sol aquests dies!! Els moments en què ha sortit s'havien d'aprofitar...i que millor que estrenant coses tan maques!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Jolin Julia! Tú si que sabes de disfrutar! Envidio tu energía! Da gusto siempre visitar tu blog! A mí siempre me alegra la vida!
    Gracias por hacerme tener una sonrisa ttonta en la cara cuando te visito!
    Encarna

    ResponElimina
  5. Espero que hagis disfrutat molt d´aquests dies de lleure i bona tornada.

    ResponElimina
  6. Que ve que t'ho pases !!!!

    Em guardo la recepta ;) Gràcies !!

    Un petonet guapi !

    ResponElimina
  7. Aixó si que es disfrutar , gracies per la recepta , quina bona pinta té el pastisset

    Petons , Anna

    ResponElimina
  8. quina monada de bolso y moneder!!
    m´encanta aquesta combinació...es molt estiuenca!!
    una abraçada

    ResponElimina

Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...