divendres, 1 de novembre del 2013

Fundes i més fundes!!!


Primer de tot, gràcies a totes per participar al meu sorteig i poder celebrar juntes el segon aniversari del blog. Heu estat molt maques amb els vostres comentaris. Sou 65 participants!!! Bona sort i a veure si aquest cap de setmana tenim la guanyadora.

Per altra banda, per fi he fet  fundes pels mòvils!!

Fa temps que tenia un patró molt xuli del I love kutchi i no hi havia manera de posar-m'hi. Pero com el 24 d'Octubre va ser l'aniversari de la Núria, la dona del meu avi i li volia fer un regal, vaig pensar...... ja ho tinc: una funda pel mòvil.

Volia fer-ho amb unes teles alegres i tenia unes que s'hi esqueien força bé.

A veure que us sembla!



Les teles del Tela Marinera i la cinta no me'n recordo.




A la Núria li va encantar i de seguida el va estrenar.

Llavors vaig decidir fer un tutorial sorpresa a casa per ma mare, la Tere i l'Ariadna!! Els hi vaig dir el q havien de portar i mireu quin resultat!! Jo trobo que aquestes fundes són moníssimes.

Quina us agrada més?!


L'Ariadna i jo vam fer els taronges i marrons, ma mare el de tons verds i la Tere el blau.

Per darrere.







Com veieu tenim estils diferents però els topets que no hi faltin.



Molts petonets!!





10 comentaris:

  1. Que xulos que són tots! I els topets que no faltin, si senyora a mi també m'encanten!!! A veure si fas un tutorial...
    Felicitats!
    Montse

    ResponElimina
  2. Totes són molt maques, a mi m'agraden molt els colors taronjes però les trobo totes perfectes amb els topets inclosssssos. I m'agrada molt el primer botò rodonet. Petons.

    ResponElimina
  3. Ja t'ho he dit però merci per recordr-me el sorteig (sempre els hi dic als meus nens/es: -l''Anna té el cap a Can Pistraus i Can Pistraus està de vacances). Jejeje! Molt xules totes les fundes. Si si totes ben diferents però jo no sabria quina triar! ;). Petons

    ResponElimina
  4. Quines fundes més xules!!! M'agraden totes. Em sembla que faig tard pel sorteig però de tota manera, felicitats guapi!!! Petonets

    ResponElimina
  5. Me les quedaria totes!!,
    M´encanten. Bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. Estic amb l'Anna...no sabria quina triar... totes són una monada :)

    ResponElimina
  7. M'encanten aquestes fundes.... I si n'he de triar una...... Em sembla que em quedo amb la retro de floretes amb tons vermells... ;) petons i no ens facia patir tant!

    ResponElimina
  8. Ui a mi no em facis triar, perquè allà on hi hagi topets!!!!!!!!!! Ufffff, m'encanten totes Julieta!!!! Ja me'n podries fer una, que no en tinc, jijijjijijijiji! Una abraçada guapa!!!

    ResponElimina

Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...