diumenge, 2 de desembre del 2012

Creativa 2012

Quants dies sense publicar.... En fi, a vegades no hi ha temps per tot.
Dijous vam anar a Creativa amb la mare i la Tere  i ens ho vam passar super bé. Això si, vam acabar baldades!!! jijijijiji 

Vam fer una hora de cua, i això que vam quedar  a les 10, en fi, que hi farem, de tot el que vam veure jo em quedo amb Nunoya, Fet a mà, la Casita del Patch i algunes tendetes franceses al.lucinants.

No us puc ensenyar les teletes que vam comprar, perquè la mare se les ha emportat per regalar-me-les la setmana que ve que és el meu aniversari, però si que us puc ensenyar un taller que vaig fer per la tarda a l'Artesanato, amb la profe Eva de Mevasevateva, us recomano el seu blog, és una bellíssima persona i gran artesana.

La mare a l'esquerra, jo al mig i la Tere a la dreta

Aquí ja acabada gairebé. 
Avui a la tarda canviaré la decoració de casa i ja posaré els ornaments de Nadal, l'arbre i algunes cosetes que he fet. 
Perc cert, idees de què hi poso dins l'estrella? 
Serà un centre de taula, però no se que posar-hi dins...


Ahir vaig estrenar una coseta que vaig comprar


I vaig fer el meu primer ninot-galeta, en vull fer uns quants més per regalar, però potser no faci servir un altre cop aquesta tela perquè el resultat no m'ha entusiasmat, necessito una roba més dura.



Bé, això és tot , deisitjar-vos una bona setmana a totes!

Petonets!!

Ah, per cert, Laura què guai va ésser trobar-nos!! Em vas veure ben enfeinada eh!

13 comentaris:

  1. Molt xulo tot!! Aquest centre-estrella. M'ENCANTA!!! Jo i la Cristina vam anar creativa l'any passat el diumenge a la tarda i quasi no hi havia ningú. Aquest any però no hi anem!! ja ho saps el diumenge hi ha menys gent. Petons!! Ah i ja diràs quan és el teu aniversari. Demà és el de l'Ada.

    ResponElimina
  2. Júlia quina estrella més bònica, dóna moltes possibilitats de decoració. Ara no se m'acut cap, però jugaria amb materials naturals, pinyes, pedres blanques, tronquets,... . Ja ens ensenyaras el resultat final.
    Merci per l'informació, al final varem aparcar a dins del centre comercial, durant aquest mes de desembre caps de setmana i festiu és gratuït. Nosaltres varem tenir molta sort, perquè ahir dissabte durant el matí van tancar portes i no deixaven entrar la gent encara que tinguèssin l'entrada comprada per internet, degut a la gran afluència de gent.
    Va estar molt b, ens varem polir el pressupost en un tres i no res, jaja.
    Un ptnt, ja diràs quan és el teu cumple.

    ResponElimina
  3. Hola Júlia!! Qué maca l'estrella!!!! Nosaltres vem estar ahir al Mig día a creativa i ens va encantar! Quina llàstima no haver coincidit!! Un Petonet guapa!!

    ResponElimina
  4. Hola Julia, que cosas tan bonitas haces!!!!
    Yo soy diseñadora de gráficos en PX, pasate por mi blog que son free.
    Un abrazo!!!!

    ResponElimina
  5. Doncs te molt bona pinta aquesta estrella que estàn fen. Jo també vaig estar dijous i també ven fer mes de 1/2 h. de cua, però a dins no estaba plé, també tinc la percepció que aquest any hi habían menys paradetes. Bona setmana. Petons.

    ResponElimina
  6. Xulíssim aquest centre estrella !! quina llàstima no poder anar enguany...l'any vinent :D

    ResponElimina
  7. Molt bonica l´estrella, ja veig vares disfrutar dels tallers.
    Bona setmana

    ResponElimina
  8. Hola guapa! quina cara de concentració a la foto! je,je,je... però el resultat s'ho mereix! Quina estrella de trapillo més ESPECTACULAR! M'agrada molt! una abraçada en gran! i mil gràcies pels consells que vas donar a la Núria!

    ResponElimina
  9. Que treballadora estàs a la foto!!! Segur que us ho vareu passar d'allò més bé! Petonets

    ResponElimina
  10. Oh que maca l'estrella! Oh jo la ben emplenaria de boletes plenes de color de Nadal o hi posaria al centre un arbre de Nadal fet amb tela! Una abraçada ben forta Júlia!

    ResponElimina
  11. Doncs jo també hi posaria decoració de Nadal, boles ben boniques i pinyes pintades amb purpurina.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  12. Carai Júlia, que concentrada que estàs!!!!!

    Em sembla que et quedarà molt bé aquesta estrella de drapet.

    Jo hi posaria pomes vermelles o pinyes pintades amb esprai blanc mate, depèn de si t'agrada amb més colorido o no!!! De totes maneres, hi posis el què hi posis i veient el gust que tens fent coses, et quedarà preciós!!!

    ResponElimina
  13. Quina estrella més bonica, m'encantaaaa i jo a dins hi posaria anous, avellanes ... i cosetes d'aquestes nadalenques per picar i ho poses a la taula a prop del sofà i mentre mires la tele, t'endolceixes una miqueta, nosaltres ho fem per Nadal.
    Jo també vaig anar a Creativa i em va agradar molt les coses que vaig veure, el pitjor, la hora i quart de cua !!
    1 petó

    ResponElimina

Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...