dilluns, 13 d’agost del 2012

Cistell de ganxet XXL


Amb la corda taronja que em va sobrar de la catifa XXL he fet un cistell per posar-hi les broques i les agulles de ganxet. Com a casa tenim colors molt neutres als mobles (blanc, negre, gris) doncs vaig fent cosetes per donar-li alegria: primer van ésser els coixins Sprocket al sofà i ara el cistell a prop del meu chaise longue per quan vull fer ganxet mentre miro la Tv.



Al principi vaig començar a fer-lo sense una idea clara de com acabar-lo, però finalment vaig veure per internet una noia que l'havia fet amb nances i vaig pensar que era molt pràctic si me'l volia endur, així que fent cadenetes exteriors vaig aconseguir fer les nances i sense descomptar-me perquè quedès simètric, és clar.



La meva mare ha comprat una revista de la Marie Claire francesa que surten unes coses més boniques!!! Ja l'ha vist prou perquè li he pispat!! 
jijijijiji!!




En fi, a mi m'agrada moltíssim el cistell i com que m'ha sobrat una miqueta....
 potser faig un bol per posar-hi les claus. 


Un petonàs i fins aviat!

17 comentaris:

  1. Wapi..te ha quedado monisimo..y seguro que te va a quedar genial!! un besote

    ResponElimina
  2. Es molt bonic i el color impactant, m´encanten aquests treballs XXL.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Quin cistell mes bonic, m'agrada molt el color
    Petons

    ResponElimina
  4. El cistell es molt maco, i sobretot molt pràctic!! Jo he de profunditzar en el ganxet perqe nomes sé fer un parell de punts... Ara quan tornem a l'artesanato!!

    ResponElimina
  5. Maquíssim Júlia!!! Per mi el ganxet és una assignatura pendent...a veure si al setembre m'hi poso perquè mira que feu coses maques amb l'XXL!!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Però és que és TAN MACO Júlia!!!!!!!! M'encanta, M'ENCANTA!!! I aquest color taronja...xulo, xulo!
    Petonets guapi!!!!

    Cristina

    ResponElimina
  7. Miss you, honey sugar baby!
    1petó ben gran des d'Andalusia, carinyo.
    Ah, i que sí, que t'ha quedat preciós!

    Esterilla

    ResponElimina
  8. Quin cistell més maco i pràctic... i el color taronja, espectacular!
    Ptooons

    ResponElimina
  9. Te ha quedado precioso Julia! Ideal para meter tus cositas de ganchillo, pero, en nada se te queda pequeño y tienes que hacerle un hermanito.
    Yo tengo toda la colección de Marie Claire ideés, cuando quieras te las dejo! Són un tesoro para hacer manualidades, Patchwork, ganchillo...
    Felicidades otra vez!

    ResponElimina
  10. És una cucada, ideal per decoració, a mi m'encanten, tinc que provar aquesta técnica, amb cordills i trapillo ..... Molt xulo, si, si!!!

    ResponElimina
  11. ohhhhhhhhh que maca el cistell i que divertit anar trobar a la Cristina a Seva! Algun dia també m'hi passaré a saludar-la clar que si! I si veniu per Girona o Banyoles només cal que m'aviseu! Una forta abraçada!

    ResponElimina
  12. Guapa! Preciós el cistell!! M'encanta!! Jo tinc pendent de fer-me un encara per mi, t'ho pots creure? Però entre una cosa i una altra, encara estic liada fent els nuvis d'amigurumi...Una abraçada XL!

    ResponElimina
  13. Quin cistell més xulo!! m'encanta!!! jo estic fent un gorro de ganxet!! Desprès a veure si m'atraveixo amb el XXL!! perquè m'encata aquest cistell i el bolso, bueno tot!!! una abraçada!!

    ResponElimina
  14. Julia, t'ha quedat fantástic. Jo també m'hi vui aventurar a fer alguna cosa amb el ganxet XXL . Una abraçada.

    ResponElimina
  15. Ei! Júlia quina casualitat que hem fet una entrada molt similar alhora!! M'encanta el teu cistell, aquest color es preciós i les nanses una pasada... És veu molt ben acabat. Felicitats és maquíssim!!!

    ResponElimina
  16. T'ha quedat molt xulo i molt alegre!!! Bona idea fer un bol per a les claus!! Petonets

    ResponElimina

Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...